Uutiset Ammattikäyttö Maailmalla Kuluttajat Design Tuotteet Yritys Tilaus Osakkeenomistajat Linkit Etusivu
Earth Centre

Taide ja suunnittelu

Yksi Windside-turbiinin sovelluksista on Tuulitaideteos, joka tuottaa sähkön omaa valaistusjärjestelmäänsä varten. Taiteen ja tekniikan yhdistyessä yhdistyvät myös kauneus ja hyöty. Sen lisäksi, että tuulitaideteoksen muotoilu ja vaikutelmaa lisäävät värit luovat yksilöllisen taideteoksen, joka on erikoisuus niin kesä- kuin talviaikanakin.

Windsidessa tarkoituksenmukaisuus ja kauneus on yhdistetty energiaa tuottavaksi moderniksi ratkaisuksi, joka toimii kaikkialla.

Windside-turbiinin äänettömyys ja ympäristöystävällisyys mahdollistavat asentamisen keskelle asutusaluetta: puistoihin, teiden varsille tai rakennusten yhteyteen.

Järjestelmän vahvuutena on optimoitu muotoilu ja kestävät materiaalit, jotka takaavat jäätymättömyyden ja kestävyyden sekä ympäristön, asukkaiden ja lintujen sekä muun luonnon turvallisuuden.

Suunnittele yksilöllinen kokonaisuus – me tarjoamme toimivan ratkaisun!Taidegalleria

Kuvat sivun yläpalkissa, vasen: Wind compass, suunnittelijoina Kankyo Design Kikoh ja Sophia Engineering, Fukuoka, Japani. Oikea: Synergia, suunnittelijana Pekka Jauhiainen, Oulu.

Klikkaa pikkukuvia nähdäksesi isot kuvat.

Hitachi Center in Japan Good Design Award, Japan WS Turbine and solar panel, Japan Synergy Wind Art, Oulu
Hitachi Center: WS-0,30C tuottaa energiaa hotellin mainoskyltin valaistukseen. Sophia Engineering, Japani. Best Design: WS-0,30B puistovalojärjestelmässä. Sophia Engineerin, Japani. WS & Panel: WS-0,30C yhdessä aurinkopanelin kanssa. Sophia Engineering, Japani Synergy Art: Tuulitaideteos Synergia Oulussa. Suunnittelijana Pekka Jauhiainen (suurempi kuva yläpalkissa).

English  Finnish  French