-
     Uutiset Ammattikäyttö Maailmalla Kuluttajat Design Tuotteet Yritys Tilaus Osakkeenomistajat Linkit Etusivu
English  Finnish  French 

Oy Windside Production Ltd

- Energiaratkaisuja äärimmäisiin olosuhteisiin

Akunlataukseen kehitetyt Windside-tuuliturbiinit ovat ainutlaatuinen ja ekologinen ratkaisu energiantuotantoon kaikkialla, missä energiaa tarvitaan – tasaisesti ja luotettavasti. Se on kehitetty vastaamaan vaativien ammattilaiskäyttäjien vaatimuksiin: pitkä elinikä, tehokkuus, kestävyys ja huoltotarpeen vähäisyys ovat sen ainutlaatuisia ominaisuuksia.


Näe turbiinimme toiminnassa

Mikäli yllä oleva video pyörivistä turbiineista ei näy (vaatii että Windows Media Player on asennettu koneelle) voit ladata sen koneellesi klikkaamalla tästä.

Energiaa tuulesta

Tuuliturbiinit muuttavat tuulen energian sähköksi ja varaavat sen akkuihin käyttöä varten. Ihminen, joka hyödyntää tätä ilmaista energianlähdettä, on riippumaton. Hän on riippumaton sähköverkosta, sijainnista, taksojen muutoksista. Mutta tuuliturbiinien sähköntuotanto riippuu olosuhteista - tuulennopeudesta, tuulen kierteisyydestä ja tuulen suunnan muutoksista. Valitettavasti olosuhteet eivät ole aina yhtä optimaalisia kuin myyntipuheissa. Useimmat turbiinit eivät yksinkertaisesti toimi. On olemassa yksi, joka toimii.

Miksi Windside-turbiini on markkinoiden paras?

Windside toimii silloinkin, kun muut eivät toimi - lempeällä kesätuulella ja ankarassa talvimyrskyssä. Se toimii, kun muut ovat paksussa jäässä. Windside tuottaa sähköä vähintään 50% enemmän vuodessa kuin perinteiset potkurimallit. Ympäri vuoden. Monet asiat tekevät siitä erilaisen. Ja siksi se antaa parhaan vastineen rahalle. Eikä loppujen lopuksi olekaan kallis.

Kestävä

Windside tuottaa sähköä vuosi vuoden jälkeen, kauan sen jälkeen, kun muut on romutettu. Se on tehty erikoisteräksestä, alumiinista, lasikuidusta ja ruostumattomasta teräksestä. Huollon tarve on minimoitu. Tämä turbiini on sijoitus kymmeniksi vuosiksi. Ei pidä ihmetellä, jos se toimii vielä vuonna 2100.

Osa luontoa

Windside ei pidä meteliä. Ei tapa lintuja. Äänettömän ja turvallisen sähköntekijän voi pystyttää aivan keskelle asutusta, ja jopa lapsi voi sen pysäyttää. Minkä lisäksi turbiini on kaunis.

Ammattilaisten työkalu

Windsidea voidaan käyttää siellä, missä sähköä tarvitaan eikä verkkoa ole saatavilla. Tai siellä, missä sähkökatkokset ovat odotettuja - tai odottamattomia. Turbiinia käytetään Etelänavan jäätiköillä ja Saharan autiomaassa. Sitä käytetään äärimmäisissä olosuhteissa. Se on ammattilaisten apuri.

Turbiini tuottaa valoa, lämpöä ja kylmää. Virtaa mittausjärjestelmiin. Auttaa nostamaan vettä, antamaan signaaleja, vartioimaan alueita, ilmastoimaan tiloja. Autiomaassa. Merellä. Vuoristossa. Yksinäisillä taipaleilla. Kaukana. Missä sähköä tarvitaan.


Erilainen. Paras.